Little Kingfisher5 oquk5hzj0pm5mkyvoshzk0z4fr8fx9w7j2z5z0q554 1

Mijn kleine ijsvogel

Mijn kleine ijsvogel

 

Ik was zeer onder de indruk van Uluru en Kata Tjuta, heb gezoend met Wally, de reusachtige bultkop Maori Wrasse bij de Marine Base in het Great Barrier Reef, gezwommen met haaien in de Great Southern Blight, me tegoed gedaan aan rots-oysters en rivierkreeftjes bij American River op Kangaroo Island, de zeldzame Little Kingfisher gespot op de hellingen van de door krokodillen geteisterde Yellow River van Kakadu NP en gesurft in de zandduinen van Fraser Island.

Maar er is niets (behalve misschien de kleine ijsvogel) dat ik niet zou inruilen voor een nachtelijke sterrenhemel in Newnes, omgeven door de oprijzende steile helling van het Wollemi National Park.

Mag ik dan nu hopen dat de Covid-19 pandemie, die naar verwachting zal leiden tot een toename van het binnenlandse reisverkeer, mijn lang gekoesterde droom spoedig zal doen uitkomen? Dat ik mijn gasten een deel van het Grote Zuidelijke Eiland kan laten zien dat voor de meesten onbekend is. Bestemmingen in de achtertuin van Sydney die niet vastgepind staan op vervagende toeristenkaarten die de muren van reisbureaus in New-York, Brussel of München sieren?

Dus als je ooit gedacht hebt dat het nu misschien een goed moment is om je volgende vakantie in Australië te boeken, en opnieuw kennis te maken met je geboorteland, neem dan eens een kijkje bij onze Dingo Tours. Like the Explorers’ Discovery Tour of NSW – Gold, Wine & Wilderness!

Laat ons het werk doen, en u een vakantie van uw leven bezorgen. Thuis, voor de prijs van een retourtje Denpassar, Vanuatu of Las Vegas. You will love it more – money back guarantee.

Jelle, Randwick.

Similar Posts